dimecres, 28 de febrer del 2018

COPA CANGUR

El passat 25 de gener set alumnes de primer i segon d'ESO, varen participar en la primera fase de la V edició de la copa cangur 2018, que convoca l'associació catalana de matemàtiques.

Us preguntareu que vol dir la copa cangur?

La copa cangur, és un concurs en equip que consisteix a resoldre 12 problemes, en un temps límit de 60 minuts. En aquesta competició participen grups d'altres escoles. En la primera fase vam competir contra 14 equips.

Nosaltres competíem amb desavantatge, ja que no disposaven de cap alumne de tercer d' ESO, mentre la resta dels equips eren formats per quatre alumnes de tercer d'ESO i la resta de segon.

Aquesta és una competició que requereix rapidesa i habilitat mental, a part d'una estratègia adequada que vàrem emprar fins als cinc minuts finals. On la situació es va tornar desesperada i vam perdre el temperament emprenent una decisió final errònia.

Ens vam arriscar i vam entregar moltes preguntes en els últims 5 minuts, ja que era l'única manera de quedar primers i classificar-se a la fase final.

També s'ha de dir que durant la primera mitja hora vam anar alternant les tres posicions del podi i vam resoldre el primer problema al cap de trenta segons!

Passats uns dies pensem que la millor part va ser la preparació prèvia que es va fer a l'escola, ja que això ens ha permès crear un equip cohesionat que podrà presentar-se el curs vinent.

Alumnes participants de la copa Cangur





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.