dimarts, 21 de març del 2017

CONCURS DE TRADUCCIÓ UPF

Per segon any consecutiu, l'escola ha participat en el Concurs de Traducció que organitza la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Un petit grup d'alumnes de 4t d'ESO i Batxillerat ha estat l'escollit per posar-se a prova en la traducció, del francès al català, d'un text escollit per la UPF. En l'eliminatòria de la segona fase realitzada a la universitat, els alumnes es van quedar gratament sorpresos en trobar-se amb un fragment del llibre "El Petit Príncep", casualment ja treballat a 3r d'ESO. 

"Se'm queda una molt bona experiència, sobretot perquè m'agraden les llengües, i si, a més, el que hem hagut de traduir és un llibre treballat a classe, perfecte! No dubto en repetir l'any vinent!" (Oriol Ibáñez)

"Poder haver format part d'aquest concurs ha estat molt satisfactori. Crec que ha sigut una experiència única i enriquidora, tot i que també hem viscut nervis i inseguretats en alguns moments."  (Carla Nicolau)

"Participar-hi ha estat una experiència enriquidora a nivell personal. Crec que parlo en nom de tots quan afirmo que, un cop passats els nervis inicials, hem gaudit d'aquest repte únic." (Paula Pallejà)

"Vaig estar molt agraïda de ser escollida per representar l'escola a Barcelona, i ha sigut un aprenentatge més, molt enriquidor, que m'ha aportat experiència, deixant de banda el resultat que obtingui, finalment." (Lola Picón)


"M'ha encantat poder participar-hi, sobretot perquè he tingut l'oportunitat d'anar fins a una universitat per fer-ne la prova escrita. Una experiència genial, espero tornar-hi l'any que ve! Merci beaucoup, Judith!" (Eva Froger)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.