dijous, 13 de juny del 2024

OPTATIVES 4t. BIOLOGIA, FILOSOFIA I DIGITALITZACIÓ.

Els alumnes de 4t d'ESO ha realitzat un treball interdisciplinari sobre la mort digna. Aquest projecte ha abordat temes tan sensibles com l'eutanàsia i altres qüestions relacionades amb la mort des de perspectives tecnològiques, biològiques i ètiques.

Per culminar aquest treball, els alumnes van visitar l'Hospital de Mataró, on van tenir l'oportunitat de conversar amb professionals de la salut, incloent metges, infermeres i especialistes en cures pal·liatives. Aquesta visita va permetre als estudiants entendre de primera mà les dificultats i els reptes que afronten els professionals en la gestió de casos de final de vida i com es pot garantir la dignitat dels pacients en aquests moments crucials.

El projecte ha estat molt ben rebut tant per la comunitat educativa com pels professionals de l'Hospital de Mataró, destacant la importància de la col·laboració entre diferents disciplines per abordar temes tan complexos i fonamentals. Els alumnes han demostrat una gran maduresa i sensibilitat en el tractament d'aquest tema, i han contribuït a un debat necessari i enriquidor sobre la mort digna.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.