dimarts, 18 de juny del 2024

L’ESCOLA MERITXELL PARTICIPA AL “LLIBRE GEGANT DE MATARÓ” DINS DEL MARC DE LES FESTES DE SANT JORDI 2024

Enguany, l'Escola Meritxell va estar convidada a participar amb diferents il·lustradors i les seves creacions artístiques, a l'esdeveniment que prepara any rere any la comissió del "Llibre Gegant de Sant Jordi".


Així, dos alumnes de 3r curs de l'ESO (Izaskun Larrea i Guillem Fontseca) i 2 alumnes de 4t de l'ESO (Marina Jiménez i Júlia Jiménez) juntament amb la professora de ViP (Teresa Vidal) van poder il·lustrar les diferents històries que els més petits inventaven sobre dracs, princeses, Jordi i tot de personatges creats per ells/es...
Va ser increïble quan els preguntaves com s'imaginaven el/la protagonista i mentre anaves donant forma visual i en veure com es definien els diferents personatges, als petits literats se'ls il·luminava la cara, i de cop, et portaven als seus amics/gues i tenies una cua de petits autors amb els seus contes per il·lustrar.

Val la pena agrair la feinada que van fer els nostres il·lustradors i felicitar-los de com van resoldre directament les propostes dels petits escriptors.
Vam gaudir molt! Gràcies!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.