dimarts, 18 de juny del 2024

TREBALL FINAL DE 4t D'ESO: "CREACIÓ D'UN PERSONATGE"

 Com a treball final recull de tots els aprenentatges de l'optativa de Visual i Plàstica, es va proposar als alumnes de 4rt d'ESO la creació d'un personatge donades unes referències, com per exemple, les seves habilitats, constitució, saviesa, carisma... tot valorat numèricament, així com un perfil determinat (tipus: mag, fada, follet.,..)


El repte era des del procés de creativitat, passant per la realització d'esbossos, determinació de la seva imatge final (final concept) definint constitució corporal de manera visual (estudiant les proporcions del cos humà), i també creant la seva personalitat i psicologia (adient a la imatge representada, els seus colors...), si tenia poders, quins, on vivia, qui l'acompanyava sempre (mascota?) quins accessoris el caracteritzaven, i per entendre bé com era, es va demanar una representació d'un gir de cap 360º. Van haver d'inventar el seu nom, amb una tipografia correcta i color adient a tot el conjunt de la creació del seu personatge.
Van aprendre a més, a treballar en grup, i a presentar la feina feta a tota la classe, per defensar-la com la millor proposta, tot introduint-se al món del màrqueting i disseny de personatges.
Felicito els grups i als seus resultats, perquè van sortir personatges molt interessants!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.